Onsdag 10. mai, mens kongeparet feiret 80-årsdagen med fyrverkeri og taler, ble vi kåret til "Årets bransjeambassadører" av EnerWe. Vi er både beæret og ydmyke for å motta prisen. 

Gjennom det siste året har vi i prosjektet #dennyeoljen vært på mange konferanser og møter. Vi har møtt fantastiske mennesker både i bransjen og utenfor bransjen. Vi har møtt mange studenter, politikere, arbeidere, næringslivsledere og "mann i gata". Gjennom dette året har vi lært sammenhengene i Norge. Vi har lært hvilke industrier Norge har og hvor viktig arbeidskraften er for vår økonomi uansett bransje. 

Det å få en slik pris fra den desidert største bransjen er en ære, men den æren vil vi dele med alle menneskene vi har møtt. Det er dere som har gitt oss forståelsen for hva som er viktig for det norske folk. Vi har bare lyttet til Ola Nordmanns meninger og videreformidlet det, slik at vi sammen, som ett folk kan bestemme hva Norge skal leve av i fremtiden. Dermed ønsker vi å takke alle dere vi har vært i kontakt med: alle industriene, studenter fra alle de 35 campusene vi har vært på, mannen og dama i gata, og ikke minst Norsk olje og gass for de mulighetene de har gitt oss. 

Se gjerne intervjuet med EnerWe her

Foto: Ovidia Eriksen