Norge og verden står overfor store utfordringer. Noen mener at dette er gammelt nytt, det at vi ødelegger verden har vi jo visst lenge. Vel, da er det kanskje på tide å brette opp ermene og gjøre noe – eller skal vi legge oss under dyna og vente på undergangen? Som unge velger vi det første, men vi trenger din hjelp.

I første omgang vil vi at du skal gi innspill til oss: Emil, Katrine, Saresh, Eyolf og Shara om hvem vi skal prate med, hva vi skal undersøke og skrive om. Vi vil filme og blogge om det vi finner ut av og da vil vi gjerne at du mener noe om det. Det kan du gjøre i kommentarfeltet under artikler her på nettsiden, på Twitter eller på Facebook.


Denne nettsiden vil bestå av mer enn det. Snart vil vi utvide med noe vi kaller «verksted». Verksted er lukkede diskusjonsrom hvor vi jobber målrettet med å løse en konkret utfordring. Alle er velkomne til å delta, men her vil det være strengere krav til at man holder seg til den aktuelle saken enn i de åpne kommentarfeltene under artikler. Derfor må man også registrere seg som bruker for å få tilgang. Det gjør du ved å trykke på Facebook login knappen øverst i høyre hjørne.


Vi har valgt å bruke Facebook som login fordi det er enkelt for deg, men også fordi vi er opptatt av å få mest mulig mangfold i brukermassen. Det er viktig for å komme frem til de beste løsningene. Når vi vet litt om de som er registrerte brukere kan vi aktivt oppsøke folk som hører til underrepresenterte aldersgrupper, kjønn, yrker, interessegrupper osv. Derfor har vi valgt å gjøre det slik.


Har du spørsmål om måten vi gjør dette på, eller innspill til hvordan vi burde gjøre det, kommenter her. Vi håper at så mange som mulig vil engasjere seg i året som kommer!


Hilsen
Emil, Katrine, Saresh, Eyolf og Shara