Vi har alle hjertesaker. Saker vi brenner for. Saker vi bryr oss om. Hvilke saker er dine hjertesaker?

Jeg har VELDIG mange hjertesaker. På jobbintervju ble jeg av min nåværende sjef spurt om jeg stod opp og kjente at jeg bare måtte kjempe for noe.
Nei, det er ikke sånn det fungerer. Eller jo, det er akkurat slik det funker. De sakene jeg brenner for og som står hjertet mitt nærmest, har alltid vært der, føles det som. Det er ikke noe som plutselig dukker opp, trodde jeg. Men jeg har i det siste funnet ut av at det er faser i livet hvor man blir opptatt av forskjellige saker og at det er slik visse hjertesaker dukker opp. 

Hjerterom
Så er det slik at man også må finne rom og tid til hjertesaker. Nå som jeg jobber 100% med dette prosjektet er det ikke tid og rom for alt. Jeg bryr meg fortsatt massivt om mye, men noe av det som er meg nærmest og som jeg kjenner på kroppen hver dag er arbeidsledighet og studentenes hverdag. Jeg bryr meg og jeg har gjort det til min oppgave å endre på dette. Jeg SKAL gjøre hverdagen til både studenter og arbeidsledige bedre i løpet av dette året jeg er ansatt i Norsk olje og gass. 

Forbedringer trengs
Jeg vil bruke muligheten jeg har fått i dette prosjektet til å gjøre forbedringer i studenthverdagen og hverdagen til de arbeidsledige. Hvordan det skal gjøres kommer jeg tilbake til om litt. Inntil da kan DU, du som leser dette, komme med ønsker og innspill på hva du mener funker, hva som ikke funker og hvordan ting kan endres i deres situasjon som enten arbdeidsledig eller i studentlivet. Jeg er veldig åpen til nye ideer og tanker.