Har du merket at det har blitt varmere i Oslo de siste dagene? At temperaturen har steget en liten smule, og at vindkastene er fylt med en hissig undertone av engasjement? Det er ikke uten grunn, for i dag er dagen da Tigerstaden skal være knutepunktet for hele Norges meninger knyttet til klima, energi, teknologi og velferd. Skal Norge fortsette med olje og gass? Er vi klimasinker? Hvorfor satser ikke Norge alt vi har på sol og vind nå som vi har sjansen? Hvordan kan egentlig du bidra i den krevende tiden som Norge er inne i? Dette, og mye mer, skal debatteres, drøftes, skrikes og kriges over, når flere av Norges sentrale stemmer møtes til folkemøte her i Oslo. Men aller viktigst, vi vil at du skal komme! Ung eller gammel, nysgjerrig eller engasjert, rød eller blå, grønn eller sort, vi vil ha din stemme og dine spørsmål! Hvor da, sier du?

Check it out: https://www.facebook.com/events/1081185975268464/

Eller for å si det kort, 

Kulturhuset, Youngstorget 3, klokken 18:00

Gratis for alle, åpent for alle!

Så, om du bryr deg om enten klima, teknologi, velferd eller energi, eller alle på en gang, er dette stedet du burde være i kveld! Vi kommer hvertfall til å være der! 

Og det kommer også (forhåpentligvis) hundrevis av studenter fra UiO til å være! Vi var å snakket med disse i går, både for å gi de ny energi i eksamensperioden, og for å lodde stemningen rundt temaene for folkemøtet. Med Redbull i blodet og sjokolade i kjeften, var det nesten så engasjementet kokte over for enkelte av studentene. Vi gleder oss til å se dere igjen i kveld!

Og tusen takk til Redbull Norge for at dere var med oss og gjorde dagen litt bedre for eksamensklare studenter! <3 

Vi ses der