Creator Makerspace i Stavanger har skapt en helt unik arena for innovasjon på tvers av bransjer.  

Forrige fredag var vi i Stavanger. Vi benyttet anledningen til å besøke en av de mest fremgangsrike innovasjonsmiljøene i regionen: Creator Makerspace. Dette er en non-profit innovasjonsinkubator, som legger til rette for at alt i fra studenten til næringslivlederen kan få ta sine ideer fra tegneblokka til prototype. 

Ideer og innspill på tvers av bransjer
Creator Makerspace har kun eksistert ett år, men har allerede over 100 aktive medlemmer, og et aktivt miljø på over 300 personer. Her finner man hobbyentusiaster innenfor en rekke ulike teknologiområder, og det er nettopp det som gjør dette stedet så spesielt. Creator Makerspace har klart å skape en arena der folk fra bransjer som medisin, bioteknologi, IT og data, oljeindustrien, romfartsindustrien og mange flere samles i de samme lokalene. Takhøyden er stor, kreativiteten enda større, og ideer og innspill kastes veggimellom. 

Det nye biblioteket
Se for deg hvilke utrolige produkter som kan dyrkes frem i miljøer som dette! På mange måter er dette det nye biblioteket, fylt med menneskelig kunnskap som kan være med å finne #dennyeoljen for Norge. Bor du i Stavanger-området og synes dette høres interessant ut? Sjekk ut hjemmesiden deres på Creator Makerspace. Vi ble i hvert fall helt forelska, og måtte nesten tvinges til å gå. Når kommer det slike bibliotek i resten av Norge tro?